Yvonne van der Veen
teammanager Vakantiegenoten.nl
Ook voor 50 plus

Vakantiegenoten is er ook voor 50 plussers. Je bent nooit te oud om op vakantie te gaan. Maar je wilt liever niet alleen. Het is niet altijd eenvoudig om een vakantiepartner te vinden. Bij Vakantiegenoten zijn we gespecialiseerd in het zoeken en vinden van een geschikte vakantiepartner.

Er is veel keus in senioren vakanties. Van eenvoudig tot volledig verzorgd. Van heel ontspannen tot uitdagend en actief. Vul je wensen in op het inschrijvingsformulier.

Klik hier om je gratis in te schrijven, dan zoeken we zo spoedig mogelijk een vakantiepartner voor je.

Uit ons grote aantal inschrijvingen vind je hier iedere dag weer een nieuwe selectie van mensen, die een vakantiegenoot zoeken. Wil je reageren op één van deze advertenties, klik dan op de link "Inschrijven voor deze vakantiegenoot" bij de advertentie. Als jouw profiel matcht met jouw vakantiegenoot, dan zullen we jullie met elkaar in contact brengen.


VG9404647
Vrouw, 59 jaar, zoekt man/vrouw voor een vakantie naar Dubai,Java,Bali,Egypte..
Periode en aantal dagen: 17dagen: dubai niet te lang is te duur als je in feb. wilt ok.
Ik heb ik Dubai gewoond en vind het een prachtige stad

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Reageren per email


VG9054380
Man, 60 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar belgie -Ardennen.
Periode en aantal dagen: 2015 juni jullie aug sept 3 Tot 10dagen
Betouwbaar en serieus eerlijk en open en spontaan slanke man en de humor zit er ook in.bied hier een gratis vakantie aan in een luxe stacaravan in de Ardennen op een rustige camping .Voor alleenstaande slanke dame moeder met kind ook welkom.vriendschap relatie mogelijk Voor gezelligheid leuke dingen te ondernemen genieten van de natuur.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot


VG4224288
Vrouw, 67 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar griekenland/spanje.
Periode en aantal dagen: 2015. 7 a 10 dagen
Ik zoek iemand die van een strandvakantie houdt, van de zon, zwemmen in zee en de dag door kan brengen met een goed boek. Samen eten, leuke en goede gesprekken. s'Avonds zit ik ook graag aan het strand na een korte wandeling en terrasje. Ik rook wel maar drink geen alcohol. Ik heb rugklachten en kan 30-40 minuten lopen, daarna moet ik gaan zitten. Ik wissel strand graag af met een excursie. De vrijheid om iets aparts te doen vind ik prima. Ik...

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Reageren per email


VG8524911
Man, 55 jaar, zoekt man/vrouw voor een vakantie naar kopenhagen petersburg.
Periode en aantal dagen: 2016/ 1julitot 13 juli cruisenoordelijke landen
Geachte, Ik wil over 48 uur een cruise maken naar de noordelijke europeese landen. Het is een last minute reis en mijn partner kan geen vrij krijgen. Daar ik een gezelschapsmens ben en makkelijk en los in de omgang zou ik gaarne de 2 persoonhut willen delen met een reisgenoot:uit kostenoverweging maar ook uit gezelschapsoverweging. Ik ben redelijk divers maar dit later. Dit is iets voor de snelle beslisser en de avonturier. Hopende op een...

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Reageren per email


VG7424299
Vrouw, 63 jaar, zoekt man/vrouw voor een vakantie naar Frankrijk, Italie, Hongarije, Kroatie.
Periode en aantal dagen: 2015, augustus/september 4/5 weken
Ik ben een vrouw van 63 met eigen camper. Ik ben op zoek naar iemand die ook een camper heeft en niet alleen met vakantie wil. Ik ben niet roker en een gezelligheids- drinker. Ik ben niet op zoek naar een relatie.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Reageren per emailVG4084804
Man, 51 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar Friesland.
Periode en aantal dagen: 2016 06/07
Hallo ik vaar half juni juli aug uit om over de Friese meren te zwerven en te charteren een extra handje daarbij is wel handig liefst heb je wat met watersport onthaasting en koken

Inschrijven voor deze vakantiegenoot


VG2394728
Man, 74 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar usa afrika portugal .
Periode en aantal dagen: 2016, divers, plm 20 dagen 4of5wkn
op vakantie wil ik alles proberen ik heb de halve wereld gezien ben redelijk gezond

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Reageren per email


VG6914854
Vrouw, 87 jaar, zoekt man/vrouw voor een vakantie naar Selecteer alstublieft regio, staat of provincie.
Periode en aantal dagen: maakt niet zoveel uit
Ik zou graag een paar dagen weggaan met een vakantiepartner m/v die ook een stoma heeft. Een stoma geeft nogal wat beperkingen en alleen iemand die ook een stoma heeft weet waar ik het over heb. Ik ben weduwe, niet op zoek naar een relatie, nog zeer actief en hou van wandelen, musea bezoeken, klassieke muziek etc. De bestemming en de periode maakt me niet zoveel uit, gewoon een paar dagen lekker er tussen uit.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot


VG7005202
Man, 60 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar Bulgarije.
Periode en aantal dagen: 2018 juli 8 dagen
Hallo ik ben een sportieve man van 60 jaar maar zo voel ik me niet. Ik houw van wandelen, fietsen, zwemmen. Dus overal waar water of bossen zijn voel ik me thuis. Een steden trip vind ik ook leuk maar het moet dan niet al te warm zijn dus liefst niet in de zomer maanden.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Reageren per email


VG8044471
Man, 55 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar spanje.
Periode en aantal dagen: 2015 augustus 14 dagen
Appartement met zicht op zee . veel zwemmen , eventueel varen en duiken , streek bezoeken . Strand voor de deur en bergen aan de achterkant . druk in de zomer maar op 5 min in de complete rust . Ontspannende leuke vakantie waar niks moet en veel kan . Kostengedelend .Laatste 2 weken van augustus .

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Wil je liever persoonlijke bemiddeling? Onze deskundige medewerkers zoeken een geschikte vakantiegenoot voor je op basis van jouw profiel. Schrijf je gratis in bij Vakantiegenoten.nl en wij doen ons best om voor jou een vakantiegenoot te vinden. Je kunt via ons anoniem met je vakantiegenoot communiceren. Je besluit zelf op welk moment je je bekend wil maken.

 

Vakantiegenoten

Vakantiegenoten wordt mede mogelijk
gemaakt door de grote reisorganisaties in
Nederland.

Samen op vakantie